Totó

Tóth Zoltán vagyok, és igazából le sem merem írni hogy mióta motorozok 🙂 Még 12 éves sem voltam mikor kölcsönkaptam egy rokonunk gyönyörű sárga Babettáját, hogy próbáljam meg esetleg bicaj helyett milyen érzés ezzel közlekedni. Akkor még nem tudtam, de egy igazi szerelem kezdődött 🙂 Alig vártam hogy 14 éves legyek és végre megszerezzem segédmotorkerékpárra a jogsimat. Amíg a haverok suli után címerezni jártak, addig én minden nyaramat a dombóvári postán töltöttem távirat kihordóként. Azóta is visszasírom ezt az időszakot 🙂  Aztán jött az evolúció….Jawa Mustang,  Simson, Jawa 350, Yamaha Virago, Yamaha XVZ 1300…..stb. A civil munkám is olyan szerencsére hogy szinte minden nap motorral közlekedek. Tavaly egy nyugodt téli estén összeszámoltam hogy a két keréken töltött pályafutásom közelít a 600 000 km-hez, mindez balesetmentesen.

Társadalmi munkából is kiveszem a részem, hiszen több mint 10 éve vagyok oszlopos tagja a MOTAMOT  ( Motorosok a Motorosokért ) alapítványnak. Ez alatt az idő alatt számtalan segélytúrát szerveztünk határon kívül és belül található gyermekotthonok megsegítésére, valamint sok esetben kezdeményeztünk balesetben elhunyt motoros társaink családjainak szervezett adomány gyüjtést. Az alapítványunknak van egy elkülönített számlaszáma, ahol a motorosbalesetek miatt árván maradt gyermekek részére gyüjtünk pénzt.

Az általam kitalált és szervezett túrák inkább kirándulós, nézelődős programok.  Annak vagyok a híve hogy ne csak menjünk, lássunk is!!!  🙂  Aki velem tart a jövő évi túráinkon, nagyjából erre kell számítson.

Remélem hogy sok balesetmentes kilométert teszünk meg együtt !