Bakancslista

Mit is jelent a bakancslista?

Hollywoodnak hála nálunk is napi szóhasználattá vált a ” BAKANCSLISTA” . Aki látta a filmet az tudja hogy ez mit is jelent ( 🙂 aki meg nem látta az mindenképpen nézze meg 🙂  🙂 egyébként érdemes !!! )

Komolyra fordítva : A bakancslista azoknak a dolgoknak a listája, amiket az emberhalála elött meg akar tenni.  A ” bakancslista ” szó a – feldobja a bakancsot ( értsd : meghal ) kifejezésből jött létre. Az azonos értelmű angol eredeti ” kick the bucket ” – bucket list ( szó szerinti fordításban: felrúgni a vödröt – vödörlista ) kifejezés analógiájára.

De ennyi elég a nyelvészkedésből. Térjünk rá a lényegre!!!

Azért hoztuk létre ezt az oldalt , hogy ha szeretnéd, osszd meg velünk gondolataidat, vágyaidat. Mik azok a különleges helyek, ahová úgy érzed hogy még el kell jutnod motorral életed folyamán. Lehet hogy egyedül nem indulnál neki, de egy jó kis csapattal eggyütt talán belevágnál a kalandba.

Az általatok leírt ötleteket szeretnénk felhasználni a következő évek túra terveiben. Ne fogjátok vissza a fantáziátokat….

Az e-mail címet azért kérjük hogy add meg számunkra, mert így értesíteni tudunk majd róla személyesen, ha valamelyik bakancslistás utad az elkövetkezendő időszakban  bekerül a programok közé a naptárba.

Küldjön nekünk üzenetet

7 + 0 = ?