Hűségprogram

Az új weboldalunk, szeretnénk ha egy kicsit rólatok is szólna. Ezért találtuk ki a hűségprogramunkat, azoknak a kedves ügyfeleinknek , akik megtisztelnek minket azzal, hogy egy évben többször is velünk tartanak túráinkon. Ezzel a programmal az Ő elkötelezettségüket szeretnénk megköszönni, és valamilyen formában viszonozni.

A Tescoban, a benzinkúton és számtalan helyen az életünk hétköznapjaiban találkozunk különböző hűségprogramokkal, ahol matricákat, pontokat  és egyéb más dolgokat gyüjtünk.  A motorozzvelünknél mi mást gyüjthetnénk mint kilométereket 🙂 !

A játékszabály 🙂 nagyon egyszerű. Amelyik túrán részt veszel, annak a rövid leírásában található kilométerek száma adódik össze az év folyamán a saját felhasználói fiókodban. Amint az összegyüjtött kilométerek száma eléri a 3000 km-t , akkor a regisztrált e-mail fiókodba küldünk egy 100 eurós utazási kupont. Ha sokszor jössz velünk, akkor akár többször is elérheted ezt a limitet és akkor érkezik a következő bónusz. Az így megszerzett kuponjaidat össze is gyűjtheted, és akár egyszerre is beválthatod, de ha neked az szimpatikusabb hogy rögtön felhasználod, akkor akár a következő túrád költségeit csökkentheted ezzel a 100 euroval. A lényeg az hogy sokáig ne várj vele, mert minden egyes kupon a kiállítás napjától számítva 365 napig, tehát pontosan egy évig érvényes.

A kilométer gyüjtés menete nagyon egyszerű, csak regisztrálnod kell hozzá egy fiókot. Ha szimpatikusnak tartod a hűségprogramot, akkor ne gondolkozz sokat, csak klikkelj rá a gombra: