+MESH, Sena Bluetooth-ról MESH-re bővítő Intercom adapter

Részletes termék specifikációk

Általános jellemzők:

  • Működési hőmérséklet tartomány: -10˚C – 55˚C (14°F – 131°F)
  • Méretei: 45 mm x 187 mm x 26 mm (1.8 in x 7.4 in x 1.0 in)
  • Súlya: 60 g ( 2.1 oz)

BLUETOOTH

  • Bluetooth 4.1
  • Kapcsolódási távolság a sisakszetthez: 10 méter

INTERCOM

  • MESH Intercom™ Technológia : Nyitott kommunikáció csak az 1-es csatornán – Channel 1 in Open Mesh
  • MESH Intercom™ Hatótávolság: maximum 800 méter (880 yards) (környezet függő), mely akár 3 km-ig is megnövelhető, ha legalább 6 motoros kapcsolódik össze.

Akkumulátor idők

  • Beszélgetési idő: akár 13 óra
  • Töltési idő: 2 óra

CERTIFICATES

  • CE, FCC, IC

+MESH, Sena Bluetooth-ról MESH-re bővítő Intercom adapter

A +MESH adapter a Sena Mesh 2.0 Intercom technológiáját nyújtja önnek, amely lehetővé teszi a csoportjának a zökkenőmentes kommunikációját, még akkor is, ha egy motoros kívül esik a hatótávolságon.
Párosítsa Sena Bluetooth-os bukósisakját vagy sisak-kommunikációs szettjét a +MESH adapterhez és máris kapcsolódhat a többi motoroshoz, akik már a Mesh Intercom-ot használják (30K, 50S/R).

A +MESH használatával bármelyik Sena kommunikációs szettel (sisakszett és bukósisak) élvezheti a MESH 2.0 technológia előnyeit az intercom használatakor.

A +MESH vezeték nélküli adapter egy maximum 800 m-es hatósugáron belül biztosítja a Sena Bluetooth-os kommunikációs rendszerek számára a MESH Intercommal szerelt sisakszettekhez és bukósisakokhoz való zökkenőmentes kapcsolódást.

MESH Intercom – Egy lépéssel a többiek előtt

A könnyen kezelhető +MESH adapter bármely Sena sisakszettett fejlettebb és rugalmasabb kommunikációs eszközzé alakít egyetlen gombnyomással. A MESH-hálózati technológia azonnal összeköti Önt egy gyakorlatilag korlátlan számú felhasználós csoporttal, valamint stabilabb kapcsolatot biztosít az elvesztett Intercom-kapcsolatok intelligens keresésével és automatikus újra csatlakoztatásával, miközben a csoport többi tagja együtt marad.

Egyszerű telepítés – Egyszerű használat

A sisakszett és a +MESH közötti legjobb kapcsolat biztosítása érdekében egyszerűen rögzítse az adaptert a motorkerékpár bármely felületéhez. Az optimális kapcsolódás eléréséhez és az Intercom tartomány maximalizálásához helyezze olyan helyre a +MESH-t, amely a legközvetlenebb jelátviteli lehetőséget nyújtja azokhoz a motoros társaihoz, akikkel csatlakozni szeretne.

Cikkszám: B2M-01

Eredeti ár: 56 500 Ft
Motorozzvelünk.hu ár: 50 850 Ft

RENDELÉS

Alapadatok

Számlázási adatok

Szállítási adatok (ha nem egyeznek a számlázásival)

5 + 3 = ?