Interphone nyílt nap // IDŐPONT VÁLTOZÁS !!!!

2023.április 01. 10:00 – 14:00 óra között

Balatonboglár

mindenkinek ajánljuk

1 napos túra

mellékutakon

szombaton

Résztvevők

Interphone technikai szakértők

Jelentkezési határidő

2023. március 22.

A túra távja

50 km

Túravezetők

Patrik, Feri, Zoli, Tomi, Totó

A túra startja/vége

Balatonboglár Full- Gas motorszalon

Szabad helyek

40 motor

Hiányzás a munkahelyről

0 nap

Program*

Interphone sisakbeszélőkhöz technikai segítségnyújtás

Kanyargós szakaszok aránya

Inkább egyenes útszakaszok

Inkább kanyargós, hegyvidéki utak

Autópályán töltött idő a túra teljes időtartamának arányában

Kevés autópálya

Sok autópálya

A túra jellege tematikája

Kultúrális , nézelődős, fényképezős

Kanyarvadászat, hajtűkanyaros szerpentinek

Utak minősége

Kiváló minőségű aszfalt burkolat

Helyenként, akár rövid murvás szakaszokkal.

Mennyire gyakorlott motorosoknak

Teljesen kezdő, túratapasztalat nélküli motorosoknak

Gyakorlott, több év túrázással rendelkező motorosoknak

Egy igazán tartalmas, tavaszi motorozásra invitálunk benneteket. Az Interphone forgalmazója, és a Ful-Gas motorszalon támogatásával szeretnénk összehozni egy szezonnyító motoros programot.

A rendezvénynek a Full-Gas motorszalon ad otthont, megtámogatva a rendezvényt Royal Enfild motor tesztelési lehetőséggel. Az étkezés is a motorszalon éttermében lehetséges, egyéni igények alapján.

Az Interphone csapata szakmai tanácsokkal tippekkel vár benneteket. Praktikus kezelési tanácsokat illetve a készülékek működésével kapcsolatos információkat szeretnének megosztani veletek.

A tanácsokon kívül még egy kis árengedménnyel is kedveskednek nekünk a fiúk. Aki március 24.-25.-26.-án rendel bármilyen Interphone U-Com sorozathoz tartozó ( U-Com 2, U-Com 4, U- Com 16 ) készüléket, az eddigi 15 %-os motorozzvelünk kedvezmény mellé + 5 % grátiszt kap a megrendelt termékek árából. Szombaton a rendezvény helyszínén megrendelt termékekhez plussz ajándékot is adnak az Interphonos kollégák.

A siakbeszélőket menet közben is tesztelni fogjuk. Fél óránként indulunk egy 20- 30 km-es etapra a Balatonboglári borvidék lankáin.

Március végére való tekintettel a rendezvény megtartását az időjáráshoz igazítanánk. Mi nagyon várjuk a tavaszt, de volt már március 15.-én 40 cm hó 🙂

A rendezvényre való regisztráció ahhoz szükséges, hogy az étterem felé tudjunk jelezni egy hozzávetőleges létszámot, ezért ha nem gond , kérlek jelentkezzetek itt, vagy a motorozzvelunk.hu facebook oldalán.

Nincs részvételi díj

Részvételi díj motorosnak

Résztvevők

 • Feri

  Suzuki DL 1000 – Túravezető

 • Patrik

  Honda Varadero 1000 – Túravezető

 • Zoli

  Triumph Tiger 1200 Rally Pro – túravezető

 • Tomi

  BMW R 1200 GS – túravezető

 • Totó

  Ducati Multistrada 950 S – túravezető

Jelentkezés menete

 1. Kattints a “Jelentkezz most!” gombra és töltsd ki a jelentkezési lapot. Figyelj rá, hogy helyes e-mail címet és telefonszámot adj meg, mivel ezeken keresztül vesszük fel veled a kapcsolatot. Amennyiben regisztráltál a pontgyüjtő programunkba, akkor mindenképpen a regisztrált fiókodon keresztül intézd a túrákra való jelentkezést, mert a rendszer csak így tudja jóváírni számodra a pontokat.
 2. Amennyiben az előző szezonról rendelkezel beváltható kuponnal ( ezt a regisztrált e-mail fiókodba küldtük el korábban) akkor a jelentkezésnél megjelenő ” kuponkód beváltása” ablakba írd be és így a rendszer autómatikusan csökkenti a túra árát. Ha a jelentkezésnél nem adtad meg a kuponkódot, akkor ezt utólag nem tudjuk jóváírni, csak a következő túra jelentkezésednél tudod érvényesíteni.
 3. Postafiókodba landol egy automatikus visszaigazolás a jelentkezésedről, és a fizetési feltételekről. Miután az előleget befizetted a levélben feltüntetett lehetőségek valamelyikre, a Résztvevők-nél olvashatod az általad megadott becenevet.  A jelentkezésedet akkor tudjuk véglegesnek tekinteni, amikor az előleg a számlánkra megérkezett.Ha nem találod a visszaigazolást, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot: info@motorozzvelunk.hu vagy +36702040801
 4. A jelentkezés csak az előleg elutalásával érvényes, ami a jelentkezés utáni 10 napon belül teljesítendő.
 5. Amennyiben a jelentkezők száma nem éri el a kiírásban szereplő minimális számot, vagy a Motorozzvelünk.hu hibájából marad el a túra,  akkor a teljes előleg összegét visszautaljuk a számládra.

0.0