MeshPort Blue – MESH-re bővítő adapter nem-Sena gyártmányú Bluetooth-os headsetekhez

Leírás

HASZNÁLJA A MESH INTERCOM HÁLÓZATOT NYÚJTOTTA ELŐNYÖKET A HEADSET MÁRKÁJÁTÓL FÜGGETLENÜL
Bővítse fel a nem Sena márkájú Bluetooth-os fejhallgatókat (például az AirPodokat) Mesh Intercom képességekkel a Sena MeshPort Blue Adaptereivel. Azonnal kezdje el a kommunikációt a Sena Industrial Mesh fejhallgatókkal is, mint például a Tufftalk M vagy más, Bluetooth 4.1-et támogató Mesh intercom headset márkájú. A MeshPort Blue lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármilyen más márkájú általános Bluetooth headsetet csatlakoztassanak a Mesh hálózathoz. A MeshPort Blue egy headsettel való használatra készült, és 0,8 km-es hatótávolsága van. A MeshPort Blue olyan ipari környezetben való ötlet, ahol utólag szeretnének felszerelni a meglévő headset-készletet, vagy lehetővé teszik az egyének számára, hogy saját fejhallgatójukat használják a kristálytiszta tisztaságú kommunikációhoz a munkahelyen vagy a munkaterületen.

HÁLÓS INTERCOM KÉPESSÉGEK SAJÁT HEADSETÉVEL
A MeshPort Blue lehetővé teszi, hogy csatlakozzon a Sena Industrial nagyobb teljesítményű Mesh kaputelefonjaihoz, például a Tufftalk M-hez. Azáltal, hogy a felhasználók saját, könnyű Bluetooth 4.1-es fejhallgatóikat, fülhallgatóikat vagy fül körüli fejhallgatójukat telepíthetik, kihasználhatják a nagyobb teljesítményű Mesh kiterjesztését. Intercom képességek. Nincs szükség más fejhallgató felszerelésre, ha a dolgozók használhatják saját fejhallgatójukat a munkahelyi környezetben.

KÖNNYŰ, MÉG BŐVÍTHETŐ
A MeshPort Blue könnyű, súlya valamivel több, mint 60 g. (2 uncia), de akár 0,8 km-es (.5 mérföld) hatótávolsággal rendelkezik nyílt terepen, ami ideális kis és közepes méretű munkakörnyezetekhez. A beszélgetési idő akár 8 óra, a készenléti idő pedig 250 óra. A Mesh Intercom képességei (Open Mesh) akár 3 km-re (1,9 mérföldre) is kiterjeszthetik a hatótávolságot legalább 6 felhasználó között egy csatornán. A csatornák pedig 1-től 9-ig állíthatók a MeshPort alkalmazásban, hogy nagyobb csapatokat támogassanak a munkahelyen vagy a műhelyben.

KIHANGOSÍTÁSI MŰKÖDÉS KÖNNYŰ MŰKÖDÉSI BEÁLLÍTÁSOKHOZ
Mivel a dolgozók a cég által biztosított könnyű, nem Sena fejhallgatókat vagy saját felszerelésüket használnak, szabadabban és biztonságosabban végezhetik el a munkahelyi feladataikat, miközben a Mesh kaputelefon hálózaton keresztül csatlakoznak a csapat többi tagjához.

Részletes termék specifikációk

Általános jellemzők:

  • Működési hőmérséklet tartomány: -10˚C – 55˚C (14°F – 131°F)
  • Méretei: 45 mm x 187 mm x 26 mm (1.8 in x 7.4 in x 1.0 in)
  • Súlya: 60 g ( 2.1 oz)

BLUETOOTH

  • Bluetooth 4.1
  • Kapcsolódási távolság a sisakszetthez: 10 méter

INTERCOM

  • MESH Intercom™ Technológia : Nyitott kommunikáció csak az 1-es csatornán – Channel 1 in Open Mesh
  • MESH Intercom™ Hatótávolság: maximum 800 méter (880 yards) (környezet függő), mely akár 3 km-ig is megnövelhető, ha legalább 6 motoros kapcsolódik össze.

Akkumulátor idők

  • Beszélgetési idő: akár 13 óra
  • Töltési idő: 2 óra

CERTIFICATES

  • CE, FCC, IC

Cikkszám: MP-02

Eredeti ár: 75 600 Ft
Motorozzvelünk.hu ár: 68 040 Ft

RENDELÉS

Alapadatok

Számlázási adatok

Szállítási adatok (ha nem egyeznek a számlázásival)

0 + 8 = ?