Interphone U-COM 4 Bluetooth motoros kommunikáció

Tulajdonságok:

 • Új fejlesztések: Bluetooth 5.0, akkumulátor üzemidő csak intercom üzemmódban használva 15 óra (az üzemidőre hatással van az FM rádió/GPS/zenelejátszás is). Csoportos kommunikáció maximálisan 4 résztvevővel, kompatibilitás a Sena készülékekkel, gyári TFT kijelzőkkel és GPS egységekkel.
 • 1 km maximális hatótávolság intercom-ok között, egy gombnyomással történő kapcsolódás másik intercomhoz, többnyelvű hangos menü.
 • Használat közbeni töltési lehetőség.
 • Új, szuper-intuitív többnyelvű mobilalkalmazás a legjobb teljesítmény és használhatóság érdekében.
 • Néhány kivétellel minden sisakra felhelyezhető.
 • Automatikus hangerőszabályzás a megfelelő hangminőség eléréséhez, szélzaj mentesített és irányított “hangszedéssel” ellátott mikrofon, előre felvehető hangüzenetek, automatikus hangerő beállítás 3 fokozatban (kikapcsolható), 32 mm-es kiváló minőségű HD hangszórók, HD intercom, különböző equalizer beállítások.
 • Kapcsolat az okostelefonnal egy új alkalmazáson keresztül, teljes kontroll a funkciók felett, hátralévő töltési idő és töltöttségi szint százalékos kijelzése, a meglévő firmware verzió és egy új verzióra való frissíthetőség megjelenítése, intercom csoport egyszerű létrehozása, okos intercom párosítás QR kód alapján.
 • Telefonhívások bonyolítása, akár két mobiltelefon is párosítható egy sisakbeszélőhöz, hangutasítással történő híváskezelés. Zenelejátszás telefonról, jármű multimédiáról, MP3 lejátszóról és egyéb Bluetooth képes eszközökről A2DP/AVRCP profilokon keresztül, zenemegosztás a motorvezető és utasa között.
 • Apple és Android telefonok hangutasításos vezérlésének lehetősége, gyorshívási lehetőség 3db eltárolt telefonszánhoz, a legutóbbi telefonszám visszahívása, telefonbeszélgetés megosztása másik intercommal.
 • FM/RDS rádió 76.0 MHz től 108 MHz-ig skálázva, 10 eltárolható rádióállomás (a 10 legjobb jelerősségűt automatikusan elmenti), automatikus rádió némítás bejövő telefonhívás esetén (intercomokon történő beszélgetések alatt az FM rádió/GPS/zenelejátszás a háttérben halkan hallható marad).
 • Kompatibilitás a főbb gyártók motorkerékpárokba épített szatelit-navigációs eszközeivel, háttérben hallható GPS utasítások intercomokon történő beszélgetés alatt, kompatibilitás a főbb gyártók szatelit-navigációs alkalmazásaival.
 • A készülék méretei: tömeg: 50g – hossz: 67mm – magasság: 35mm – mélység: 12mm, IP 67-es vízvédelem esőben történő használat esetére.
 • Számítógépekre letölthető segédprogramon keresztül történő intercom frissítési lehetőség, legyen az Windows, vagy MacOs operációs rendszer.
 • Az akkumulátor teljes töltöttségének elérése 3 óra alatt, USB type C csatoló felületek, ami adatküldés/fogadás szempontjából is előnyös, mikro csatlakozókkal készült a kábelezés helytakarékosság és a lehető legkönnyebb beszerelés érdekében.
 • Kapcsolat létrehozása más gyártók intercom eszközeivel az Anycom üzemmód használatával.
 • Úgynevezett “Zéró ellenállás tervezés”, ami az intercom légellenállását csökkenti a minimálisra. A külső akkumulátor még kisebb készülékházat eredményezett és így az akku cserélhetősége is könnyebbé vált.

Specifikációk:

Hatótáv 1 km
Beszédidő akár 15 óra üzemi körülmények között
Készenléti idő több mint 1000h
 Töltési idő 3h
 Bluetooth 5.0
Akkumulátor Lítium-ion
USB töltő USB Type C
Tömeg 50g
Hosszúság 6,7 cm
Szélesség 3,5 cm
 Magasság 1,2 cm

! Figyelem ! A firmware frissítést soha ne szakítsuk meg, a kábel csatlakoztatásában legyünk biztosak, maximálisan törekedjünk a folyamat végigvitelére. Instabil operációs rendszer alatt, bizonytalan működésű számítógépen ne végezzük ezt a folyamatot, mert ez visszafordíthatatlan működési hibát okozhat, ami garanciális kereten kívül esik!

A forradalmi újdonságok nem kerülték el a motoros kommunikációk új szériájának középső tagját sem. Ennek eredménye az Interphone U-COM 4.

Változott a kialakítás és a funkciók is bővültek a fejlesztéseknek köszönhetően. Szinte rá sem ismerünk az előző generációkhoz képest, de mindezt úgy hozták tető alá, hogy a korábban megszokott használati előnyök változatlanok maradjanak, hiszen ettől is voltak olyan sikeresek. A külső akkumulátor lehetővé tette az intercom központ méretének minimalizálását, ami az un. “Zéró ellenállás tervezés” értelmében kiválóan hat a légellenállási tényezőre.

A kompatibilitás több, a piacon lévő sisakbeszélőre kiterjed, a Sena-val való technológiai együttműködés megszüntette eme két gyártó készülékeinek korlátozott összehangolhatóságát. Egyéb eszközökkel, gyári TFT kijelzőkkel, GPS egységekkel is hatékonyabb a kapcsolódás. Megnövelt métetű HD hangszórókat is kapott a U-COM 4 a zenekedvelőket is kiszolgálva.

Az Interphone U-COM széria sikere várhatóan nem marad el a fejlesztések láttán, amit tovább erősít az Interphone-Sena együttműködése, ami az eddigi legnagyobb motoros közösséget éri el.

Kiemelt képességek:

 • – Bluetooth 5.0 Technológia, kompatibilitás minden Sena motoros kommunikációval
 •   – Csoportos kommunikáció maximum 4 résztvevőig
 •   – Új 32mm-es kiváló HD minőséget biztosító hangszórók
 •   – Minimalista tervezés és újratervezett akkumulátor a könnyebb sisakra illesztés érdekében
 •   – Intercomok között zajló beszélgetések alatt a háttérben hallható rádió/GPS/zenelejátszás

Cikkszám: 01320342

Eredeti ár: 89 980 Ft
Motorozzvelünk.hu ár: 76 483 Ft

RENDELÉS

Alapadatok

Számlázási adatok

Szállítási adatok (ha nem egyeznek a számlázásival)

0 + 1 = ?